Minden, ami egy sikeres webshophoz szükséges

Mi az a webshop marketing?

Image

Webshop marketingre minden webáruház esetében szükség van, azonban egyáltalán nem mindegy, hogy milyen eszközöket választunk ehhez és azokat mennyire eredményesen alkalmazzuk. Profi csapatunk azt a célt tűzte ki célul, hogy költséghatékony és valóban eredményes, egyedi marketing megoldást nyújtsunk webáruházak részére, legyen szó bármilyen termékről, vagy szolgáltatásról.

Megfelelő marketing eszközök helyes alkalmazásával nagymértékben növelhető webáruházad bevétele, és érezhetően több ügyfélre tehetsz szert, ezért mindenképp megéri profi szakemberekre bízni a marketingjét. Ezzel nem csak időt és energiát, hanem komoly összegeket is megtakaríthatsz, webshopoddal pedig több bevételt termelhetsz.

Marketing szakembereink az elmúlt években számos webáruháznak segítettek elérni céljaikat a legkülönbözőbb területekről, így biztos lehetsz benne, hogy a lehető legjobb kezekbe kerül webáruházad marketingje.

Marketing megoldások webshopod fellendítésére

Webshop keresőoptimalizálás

Webáruházadat nem találják meg a vásárlóid a Google keresőben, vagy szeretnéd ha javulna a pozíciója a találati listán? Professzionális keresőoptimalizálás segítségével mindez elérhető! Vállaljuk webáruházad teljes körű keresőoptimalizálást, így neked több időd jut vállalkozásodra, ügyfeleidre!

Mire van szükség a hatékony keresőoptimalizáláshoz? A legfontosabb, hogy weboldalad rendben legyen nem csupán marketing szempontból, hanem sebesség és biztonsági szempontból is. A Google algoritmusa ugyanis nem csupán a tartalmat, hanem a technikai hátteret is figyeli, így ha például weboldalad lassú, vagy nem rendelkezik SSL tanúsítvánnyal, akkor az hátrányosan érintheti a pozícióját a keresőben. Mi azonban weboldalad teljes körű optimalizálásában is tudunk segíteni webmester szolgáltatásuk keretén belül!

Egy webáruház esetében a másik rendkívül fontos tényező a tartalom. Minél több hasznos és gazdag tartalommal rendelkezik a weboldal, annál nagyobb eséllyel kerülhet a kereső élére. Keresőoptimalizálás során kulcsszókutatást végzünk, ami során meghatározzuk a legfontosabb kulcsszavakat, amikre vásárlóid keresnek. Ezután pedig értékes, releváns kulcsszavakban gazdag cikkeket, blogposztokat, híreket és egyéb tartalmakat készítünk speciálisan webáruházadra szabva, melyeket a célközönséged is értékelni fog. Ez kiegészülve a linképítéssel idővel a keresők élére

Fontos azonban tudni, hogy a keresőoptimalizálás eredménye sokszor csak hónapok elteltével mutatkozik meg, éppen ezért folyamatosan szükséges releváns tartalommal bővíteni az oldalt. Bízd ránk a tartalombővítést és a linképítést, hogy a te webáruházad is mielőbb a keresők élére kerülhessen! Kérd ingyenes árajánlatunkat és elemzésünket!

Kulcsszó elemzés szolgáltatás

A keresőoptimalizálás az alábbi feladatokat tartalmazza:

Ingyenes árajánlat

 • Kulcsszó kutatás
 • Konkurencia elemzés
 • Technikai SEO
 • Landing oldalak kialakítása
 • Tartalombővítés, cikkek írása

Google Ads, Facebook, Instagram, LinkedIn hirdetések

Fizetett hirdetések kezelése

Az egyik leghatékonyabb megoldást az online hirdetések jelentik, melyekkel közvetlenül a te webáruházad által kínált termékek és szolgáltatások iránt érdeklődőnek juttathatók el a hirdetések.

A Google Ads (Adwords) és Facebook hirdetések rendkívül eredményesek tudnak lenni, ehhez azonban szükséges, hogy weboldalad is megfelelően működjön és marketing szempontból is jól optimalizált legyen.

A Google Ads hirdetések hatékonyságát ugyanis nagyban befolyásolja a webáruház termékleírásainak, vagy a szolgáltatásokról szóló cikkek minősége, vagy akár az oldalbetöltődés sebessége is.

Ha nem szeretnél a Google Ads (Adwords), Facebook, Linkedin, vagy Instagram hirdetésekkel, kampányokkal bajlódni, bízd ránk! Nem csak a kampányok elkészítésében és menedzselésében tudunk segíteni, hanem akár weboldaladat optimalizáljuk, hogy a kampányok minél több rendelést eredményezzenek!

Fizetett kampányok (PPC) kezelése szolgáltatás

A fizetett kampányok szolgáltatásunk az alábbi feladatokat tartalmazza:

Ingyenes árajánlat és elemzés

 • Online kampányok megtervezése, létrehozása és folyamatos menedzselése
 • Landing oldalak létrehozása
 • Tanácsadás, elemzések és kimutatások készítése
 • Webáruház marketing optimalizálása
 • Konkurencia elemzés

Hatékony email marketing, Mailchimp kampányok

Webáruházadra szabott hírlevél kampányok

A hírlevél marketing még ma is rendkívül népszerű és eredményes marketing eszköz, amit mindenképp érdemes alkalmazni. Professzionális email marketinggel nem csak az eladások száma növelhető, de meglévő vevőid elkötelezettsége is. Megfelelően alkalmazva vásárlóid nem idegesítő  spamelésnek tartják majd hírleveleidet, hanem hasznos emaileknek, amiket mindig érdemes megnyitni.

Hírlevél marketing szolgáltatásunkon belül vállaljuk, hogy webáruházadtól minőségi hírleveleket kapnak majd leendő és már meglévő vevőid. Hatékony hírlevél kampányokkal pedig elérjük, hogy még többen vásároljanak nálad! Megszövegezzük, elkészítjük a design-t, és ki is küldjük a hírleveleket, amennyiben pedig szükséges beállítjuk neked azt is, hogy milyen automatikus üzeneteket kapjanak vevőid. Mindemellett pedig legális (GDPR kompatibilis) email adatbázis gyűjtésében is tudunk segíteni!

Legyen több bevételed és növeld meglévő ügyfeleid márkahűségét hírlevél marketinggel! Bízd ránk a hírlevél kampányok menedzselését, egészen a megszövegezéstől a kiküldésig!

Hírlevél (e-mail) marketing szolgáltatás

A hírlevél marketing szolgáltatás tartalmazza:

Ingyenes árajánlat és elemzés

 • Hírlevél kampányok tervezése
 • Hírlevelek kiküldése (Mailchimp)
 • Hírlevelek megszövegezése
 • Hírlevéllel kapcsolatos beállítások elvégzése
 • Statisztikák készítése

Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest

Webshop közösségi média menedzsment

Nincs időd, kapacitásod webáruházad közösségi oldalait fejleszteni, azokra tartalmat készíteni? Segítünk! Nagy tapasztalattal rendelkezünk webáruházak Facebook, Linkedin, Instagram, vagy akár Pinterest oldalainak menedzselésében, bejegyzések és egyéb tartalmak rendszeres posztolásában, előállításában.

A közösségi média menedzsment elengedhetetlen része egy sikeres webáruháznak. Leendő vevőidet megfelelően célzott közösségi média posztokkal vásárlásra ösztönözheted, emellett pedig egy jól menedzselt Facebook oldal például nagymértékben növelheti a bizalmat webáruházaddal szemben.

Válaszd közösségi média szolgáltatásunkat és segítünk Facebook, Instagram, Linkedin, vagy akár Pinterest oldalaid rajongószámának növelésében. Célközönséged számára érdekes és hasznos, minőségi bejegyzéseket készítünk, valamint folyamatos fejlesztésekkel biztosítjuk, hogy rajongóid elkötelezettek és aktívak legyenek.

Social Media Management Szolgáltatások

A közösségi média menedzsment az alábbi feladatokat tartalmazza:

Ingyenes árajánlat és elemzés

 • Facebook, Instagram, Linkedin és Pinterest bejegyzések készítése és posztolása
 • Konkurencia elemzés és figyelés
 • Grafikák és képek készítése bejegyzésekhez
 • Kommunikáció a rajongókkal

Ingyenes árajánlat és elemzés

Nincsenek rejtett költségek, írj nekünk még ma!

Top