Image

Rendszergazda szolgáltatás

Rendszergazdáink rendkívül sokrétű feladatot látnak el annak érdekében, hogy ügyfeleink részére biztosítsák a stabil működést. Kiemelkedő üzemeltetési tapasztalattal rendelkezünk (jellemzően szerverek, hálózati eszközök területén), továbbá a telepítések, implementálások sem okoznak problémát munkatársainknak. Kedveljük a többszerveres megoldásokat, így ha rendszergazda-hiányban szenved céged, keress minket bizalommal, örömmel adunk ajánlatot bármilyen összetett rendszer üzemeltetésére, vagy akár egyedi feladatok elvégzésére is. Ráadásul leendő Windows-os ügyfeleinket is szívesen látjuk.

Image

Etikus hacking és Biztonsági audit

Az etikus hackeri és auditálási feladatokat is rendszermérnök munkatársaink végzik. A szolgáltatás igénybe vehető szerverekre (a felépített szolgáltatásra illetve magára a használt operációs rendszerre is), valamint webalkalmazások (weboldal vagy program) ellenőrzésére. Külső szemlélőként mindig könnyebb részt venni egy ilyen auditálásban, tárgyilagosan tudjuk kezelni a látható információkat. Auditálásaink gépi és fizikai emberierőforrás igénybevételével együttesen történnek, ezzel adva a legtökéletesebb eredményt, ötvözve a gépi pontosságot az emberi leleményességgel.

Image

Kapacitástervezés

Kapacitástervezési szolgáltatásunk egyfajta audit is. A szolgáltatásunk segítségével felmérjük az online jelenléted (applikáció, weboldal, egyedi rendszer, stb) műszaki háttérigényét. Ennek köszönhetően pénzt spórolhatsz meg, nem kell kötelezően megvenned és bérelned olyan nagy erőforrású eszközöket, melyekre valójában nincs is szükséged. Ezen felül pedig már meglévő szervered-szervereid kiszolgálási képességét is képesek vagyunk felmérni, ezzel segítve a növekedésed helyes útra terelését. Az ellenőrzéseink során fényt derítünk az úgynevezett ``letörésekre``, így szolgáltatásod kritikus pontjainak meghatározásával még hatékonyabb működést érhetsz el!

Kérd ingyenes árajánlatunkat!

Első konzultáció és árajánlat ingyenes!

Top